interior design, ristrutturazioni

House M+G

project details
  • client Private apartments
  • date 2016
  • images by Arch. Giulia Bottiani

The apartments in question arise from a subdivision by means of a total demolition of a spacious apartment located on a high floor in an important Milanese street.
The goal was to create two apartments with different cuts.
The largest apartment has a bright living room, a kitchen with pantry, two bathrooms and two bedrooms.
While the smaller apartment is composed of a living room with kitchenette, two bathrooms and two bedrooms.
Neutral tones in contrast and / or tone on tone; light effects, by using recesses, led strips and plaster spotlights; transparencies by using internal sliding doors and external walls with hidden rails; these are the main characteristics of both apartments.

 


location Milan, Zona Solari
mq 80