interior design, ristrutturazioni

House M+M

project details
  • client Private apartment
  • date 2015
  • images by DE Architects

This large apartment was redesigned in the general distribution to meet the needs of the client.
The main request of the property was to give greater importance and ease to the living room, which was originally very small and poorly distributed, in order to make the most of every corner of the house.
To meet this last request, flush-fitting wardrobes were designed with different functions and different types of opening.
The two bathrooms were designed in every single detail: light effects, countertops and precious materials.
The kitchen was enhanced with an original “carpet” on the floor in porcelain stoneware in hexagonal format. The girls’ bedrooms were completely wall papered as well and one of the walls in the living room. While the rest of the apartment walls are in armanio.

 


location Milan, Neighbourhood Adriano
mq 100