interior design

House T+D

project details
  • client Private apartment
  • date 2016
  • images by DE Architects

The apartment with access from a balcony in a pleasant Milanese courtyard, was revised in almost all of its features; redesigned in some details to make the most of the natural lighting of the many fixtures in the apartment, to meet the needs of a young couple with a child and enhance the original poorly exploited and designed distribution spaces, A large laundry / storage room and a further pantry / storage area in the hallway and in the living area were created. The Radical and North European style in every detail, the chosen tones and shades perfectly match with the historic tiles kept in the bedrooms and the natural oak parquet in the living area.
The apartment has a large living area with kitchenette separated by a plasterboard structure. The kitchenette, even if visible in the living room, has its own strong identity and spatiality.
The bathroom, disengaged from the living room, is composed of two rooms: a first room with a large shower and bathroom furniture, and a second room with bathroom fixtures. The decorated walls are the protagonists of the environment.

 


location Milan, Lambrate
mq 75